ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA Sports a lansat două provocări de 1 aprilie.. și nu este păcăleală

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 16:08

Gamerii au fost circumspecți când au văzut cele două challenge-uri, mai ales că erau apărute de 1 Aprilie, dar totuși s-au convins că cei de la EA nu încearcă să îi păcălească. Sunt valabile doar până pe 4 aprilie. 

Totuși nimeni nu ar trebui să se aștepte la cine știe ce carduri spectaculoase ca răsplată. Cei care le completează vor primi un echipament nou, dar și un pack cu cărți Bronze, ceea ce nu va entuziasma lumea.

Măcar costurile nu sunt mari, între 3000 și 5000 de monede pentru provocarea cu echipamentul și 4000 pentru cei care vor să vadă ce carduri Bronze obțin. Doritorii au doar până pe 4 aprilie să le îndeplinească.

 

Citește și alte articole despre eSports:

Maraton: s-a filmat timp de 24 ore în timp ce a deschis pack-uri de FIFA 2020.

Spania a bătut Germania în cel mai tare derby din FIFA 20 » Marco Asensio l-a învins pe Bernd Leno

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează