ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA Sports a mai rezolvat o problemă din FIFA 20

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 13:27 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 15:16

Utilizatorii de Xbox s-au trezit că rewardurile pentru FUT Champions care trebuiau să fie disponibile pe 24 iunie au dispărut. Această eroare apare destul de des, iar gamerii nu sunt fericiți atunci când nu își primesc pack-urile pe care le-au câștigat. 

De data aceasta, eroarea a afectat sute de gameri, iar aceștia sunt doar cei care au semnalat problema și au invadat rețelele de socializare. Cei de la EA s-au mișcat repede și au rezolvat, iar jucătorii și-au primit cardurile. 

Cu toate acestea, FIFA 20 rămâne un joc cu multe erori, iar EA are mult de muncă pentru a-i convinge pe gameri că lucrează la repararea acestora. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează