ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

EA Sports a primit sute de propuneri de la fani » Ce modificări vor în FIFA 21

Gamerii au transmis celor de la EA lista cu modificările așteptate de la FIFA 21.
Gamerii au transmis celor de la EA lista cu modificările așteptate de la FIFA 21.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 10:49

Gamerii au transmis celor de la EA lista cu modificările așteptate de la FIFA 21.

După ce EA a confirmat că viitorul joc din cea mai populară serie de fotbal va apărea în toamnă, așa cum era programat, gamerii au început să se gândească ce îmbunătățiri ar putea fi aduse jocului. Mai multe site-uri au strâns cele mai întâlnite doleanțe ale fanilor, pentru a vedea cum ar putea arăta FIFA 21. 

Gamerii își doresc libertate totală în personalizarea echipelor

Cea mai mare dorință este posibilitatea de a customiza echipamentul. Practic gamerii pot modifica echipele, jucătorii, aproape orice în joc, în afară de echipamentele de joc. Foarte mulți oameni ar dori posibilitatea să își creeze proprile tricouri pentru meciurile de acasă sau din deplasare.

Pe Reddit există deja o campanie care cere ca modul Carieră să fie fixat. Ultimate Team a cam acaparat interesul jucătorilor, așa că cei de la EA trebuie să găsească metode noi pentru a face din nou acest mod interesant pentru suporteri. 

VAR în FIFA21?

Nici modul Volta nu a fost ocolit de gameri. Deși a prins la început, jucătorii s-au plâns că acesta nu este decât un FIFA cu mai puțini fotbaliști, câțiva gameri profesioniști au sugerat ca Volta să se apropie de FIFA Street, mai aproape de arcade, cu mișcări speciale și alte lucruri care să ia ochiul jucătorului. 

Ultima mare rugăminte este introducerea VAR, marea schimbare suferită de fotbal în ultimul timp. Implementat cum trebuie, acest mod poate să stârnească multe discuții, mai ales în meciurile online, când un gamer poate sărbători un gol și apoi să vadă că a fost anulat pe motiv de VAR. Această schimbare mai mult ca sigur va figura în FIFA 21, rămâne de văzut ce alte surprize mai pregătesc cei de la EA. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește mai multe știri despre eSports:

Un cunoscut streamer de FIFA, gelos pe un copil de 8 ani: „Cum să faci asta când tu nici nu ajungi la tastă?”

Unul din cei mai buni gameri îți dă premii dacă îl bați la FIFA 20 » Are ȘASE carduri de 99 OVR în Ultimate Team

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează