ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

EA Sports a suspendat Echipa Săptămânii în FIFA 20

Nu vor exista carduri noi pentru echipa săptămânii în FIFA 20 pentru luna următoare
Nu vor exista carduri noi pentru echipa săptămânii în FIFA 20 pentru luna următoare

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 10:53

Nu vor exista carduri noi pentru echipa săptămânii în FIFA 20 pentru luna următoare!

Se știe că, din cauza situației creată de pandemia de coronavirus, fotbalul s-a întrerupt și în țări importante precum Franța sau Olanda, unde sezoanele nu se vor mai relua. De aceea, cei de la EA se hotărâseră să vină săptămânal cu carduri din edițiile anterioare, pentru ca jucătorii de Ultimate Team să beneficieze mereu de carduri noi. 

Gamerii vor avea în continuare cardurile din Echipa Sezonului

Acum însă, timp de aproape o lună, vom avea parte în fiecare vineri de câte o formație din campania Echipa Sezonului, așa că cei de la EA au anunțat că, deocamdată, Echipa Sezonului Moments este suspendată. 

Gamerii se vor concentra oricum pe cardurile spectaculoase eliberate în fiecare săptămână, așa că nu vor resimți lipsa acestei campanii. Ea se va relua după ce toate cardurile din Echipa Sezonului vor fi scoase de producătorii jocului. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează