ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

EA Sports continuă promisiunile pentru FIFA 21: schimbări importante în VOLTA și Ultimate Team

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 09:54 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 11:49

În FIFA 21, schimbări importante se vor produce în Ultimate Team și în modul VOLTA. 

EA promite să dezvăluie mult mai mult în august, când jocul va fi văzut pentru prima dată de gameri. Oamenii din spatele FIFA 21 vor să țină cont de cât mai multe dorințe ale fanilor, așa că după modificările anunțate pentru modul Carieră, au prezentat și câteva din modificările pentru Ultimate Team. 

FIFA 21 va avea un modul de CO-OP

Una dintre cele mai importante noutăți va fi modul cooperativ, care va permite la doi prieteni să joace împreună pentru a obține recompense cât mai bune prin victoriile de pe teren. Asta va crea o dinamică interesantă în Ultimate Team. În plus, jucătorul va putea să își individualizeze cât mai mult clubul, cu ajutorul opțiunilor extinse oferite de cei de la EA. 

O altă veste așteptată de gameri este cea conform căreia un gamer care începe FIFA 21 pe PS4, iar apoi își ia o consolă next gen, va putea să upgradeze jocul fără să își piardă din achizițiile și recompensele obținute până atunci în Ultimate Team. Și modul VOLTA va suferi schimbări importante, începând cu cu VOLTA Squads, care va permite meciuri online 5 vs. 5 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează