FIFA 20  ·  FIFA 20

EA Sports lansează un nou tip de carduri menit să înlocuiască Echipa Săptămânii

Vineri, 22 Mai, 10:17

Gamerii de FIFA 20 vor sta cu ochii acum și pe cardurile de tip Omul Partidei. 

Cum Bundesliga s-a reluat, iar Serie A și La Liga nu par nici ele departe, cei de la EA s-au gândit la o nouă formulă prin care să premieze cele mai bune evoluții dintr-o etapă. 

Deocamdată Echipa Săptămânii nu a fost reactivată, dar creatorii FIFA au eliberat o serie de carduri denumite Omul Partidei. 

Acestea vor fi dedicate jucătorilor care s-au remarcat în partidele dintr-o etapă. Așa cum era de așteptat primul set este aproape integral cu fotbaliști din Germania. 

Guerreiro de la Dortmund primește un card de 85 OVR

Se remarcă Guerreiro de la Dortmund, autor al unei duble cu Schalke și care a primit un card de 85 OVR, Demirbay de la Leverkusen, cu un card 84 OVR și Benjamin Pavard, fundașul francez al celor de la Bayern Munchen, cu un card de 82.

Aceste carduri nu se ridică la valoarea celor din Echipa Sezonului, dar este o nouă șansă pentru gameri să obțină upgrade-uri care să îi ajute în construirea unei echipe tari. 

Citește și alte știri de FIFA 20:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1