FIFA 20  ·  ACUZE

EA Sports, probleme în Canada. Creatorii FIFA, vizati de un proces

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 14:15 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 14:50

Urmează un proces care ar putea afecta mult EA Sports, creatorii FIFA. 

EA are parte de tot mai multe procese îndreptate împotriva tehnicilor prin care își monetizează jocurile, mai ales când vine vorba de loot boxes. Marea problemă o reprezintă faptul că cei doi canadieni și echipa lor de avocați vizează toate jocurile care au apelat la astfel de tehnici, o listă de 60 de titluri, inclusiv FIFA, Madden, NHL ori Apex Legends. Practic sunt vizate toate produsele EA care prezintă astfel de loot boxes, încă din 2008. 

Cei doi pretind că EA practică o formă de joc de noroc, fără a respecta legile Canadei. La prima vedere este greu de crezut că EA ar pierde un asemenea proces, dar impactul s-ar putea să fie oricum important, poate conduce chiar la modificarea legilor îna ceastă privință. Germania surprinde toată Europa! Este prima țară din UE care face acest lucru în lupta cu COVID-19. Decizie incredibilă
Libertatea
Comentarii (1)
adiktedz  •  25 Octombrie 2020, 22:59

Normal ca e joc de noroc, doar ca EA are tentaculele bagate adanc cam prin toate tarile, doar cele cu *** (Belgia) au fost in stare sa le tina piept si sa le interzica practicile. Pana la urma e doar o companie ce face jocuri video si atat. Astept cu nerabdare falimentul celor de la EA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1