ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

EA Sports va lansa 3 carduri speciale la lansarea FIFA 21

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 15:41 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 16:14

EA SPORTS. Este vorba de campania Ones To Watch. 

Se știa că Thiago Alcantara va avea la lansarea jocului un card OTW, de 85, cu atribute foarte valoroase pentru un mijlocaș central. Între timp cei de la EA Sports au eliberat noi informații. Noul jucător al Interului, Achraf Hakimi, este și el pe listă, iar cardul lui de 83, cu o viteză excelentă de 94, poate să fie unul care să facă diferența. 

EA Sports va mai lansa 15 carduri o data cu FIFA21

Surpriza vine la al treilea card, dedicat lui Martin Odegaard, norvegianul celor de Real Madrid. Mijlocașul a revenit în această vară printre galactici și se pare că Zidane se va baza pe el. Așa că gamerii vor da o șansă cardului său de 83. 

Aceștia sunt doar un tease, pentru că EA va elibera două echipe formate din astfel de carduri, una la lansare pe 9 octombrie, iar a doua va fi eliberată pe 16 octombrie. 

De necrezut! Un club din liga a patra din Anglia a fost printre cele mai populare din FIFA 20

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează