ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Echipa lui Vinicius din Ultimate Team a impresionat pe toată lumea

Vinicius
Vinicius

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 12:25 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 15:24

Starul Realului este un adevărat colecționar de legende.

Atacantul Realului a învățat lecțiile oferite de ceilalți gameri și și-a construit o formație fabuloasă cu care spulberă tot acum, pe final de ciclu 2020. 

Echipa este o combinație de colegi de la Real cu „legende” ale fotbalului. În poartă apare fosta glorie a URSS, Lev Yashin, cu 94 OVR.  În apărare apar „galacticii” Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, cu carduri de 93, 97, respectiv 93. Defensiva este compeltată de actualul lateral al Milanului, Theo Hernandez, cotat la 93 OVR. 

Echipa lui Vinicius e formată doar din carduri de 90+ OVR

Mijlocul este unul stelar, cu Luka Modrici, 93, chiar antrenorul Realului, Zinedine Zidane, 94 și fostul mare rival de la Barcelona, „Dințosul” Ronaldinho, cu cardul lui de 91. 

Și „trio-ul” ofensiv este spectaculos. Vinicius s-a introdus, cu cardul lui de 99, oferit de EA. Doi idoli ai Braziliei, Garincha și Ronaldo Nazario, completează acest trident fabulos. 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE FIFA 20

FIFA 20. Vinicius cere sfaturi de la gameri: „Vreau și eu o echipă mai bună”

FIFA 20. Se încheie Echipa Săptămânii, reîncepe Drumul spre Finală » Supercard primit de un „galactic” de la Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează