FIFA 20  ·  FIFA 20

Echipa Sezonului din Olanda la FIFA 20 » Ziyech, card fabulos

Marocanul Ziyech a primit un upgrade important la FIFA 20 pentru ultimul sezon în tricoul lui Ajax.
Marocanul Ziyech a primit un upgrade important la FIFA 20 pentru ultimul sezon în tricoul lui Ajax.

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 10:43

Marocanul Ziyech a primit un upgrade important la FIFA 20 pentru ultimul sezon în tricoul lui Ajax. 

Gamerii își pot freca palmele de fericire, Echipa Sezonului din Olanda oferă câteva carduri importante. Cel mai important, de 96 OVR, l-a primit mijlocașul ofensiv de la Ajax, Ziyech, care se poate despărți liniștit de trupa din Amsterdam. De altfel „lăncierii” și-au luat „partea leului” și au cele mai importante carduri. 

Apărarea dominată de Tagliafico și Danny Blind

În apărare Tagliafico și Danny Blind au primit carduri importante, de 93, respectiv 92. Defensiva este completată de portarul celor de la AZ Alkmaar, Bizot, 88 OVR și de jucătorul celor de la PSV, Dumfries, cu un card de 90 OVR. 

Revelația Donny van de Beek inclus în echipă cu un card 94 OVR

Și la mijloc gamerii regăsesc carduri importante de la Ajax. Lângă Ziyech vine și jucătorul dorit de Real Madrid și Manchester United, Donny van de Beek, 94 OVR, un jucător excelent și ca tehnică dar și pentru apărare. Jucătorul de bandă stângă, Promes, are un upgrade și mai important, 95 OVR. Tot la mijloc regăsim doi fotbaliști de la Alkmaar: pe norvegianul Midtjso, 89 OVR, și Koopmeiners, 88 OVR. 

În atac nu mai sunt „lăncieri”. Vedeta celor de la AZ, Idrissi, are și el un card bun, de 94 OVR, care va fi la mare căutare pentru viteza sa și driblingul care sunt aproape de perfecțiune. Ultimul jucător este belgianul Dessers, cu un card de 90 OVR. 

Lisandro Martinez, card bonus

În plus, conform obiceiului, EA a eliberat și un card Squad Challenge, pe Lisandro Martinez, 91 OVR, argentinianul celor de la Ajax. Un mijlocaș defensiv care va aduce un plus oricărei formații. Rămâne de văzut ce alți fotbaliști vor mai beneficia de bonusuri în zilele următoare. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

Citește mai multe știri de eSports:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1