ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Echipa sezonului în FIFA 20: au apărut primele carduri! Două vedete de la Barcelona printre protagoniști

Pique și Busquets, doi jucători de bază la Barcelona, foto: Guliver/gettyimages
Pique și Busquets, doi jucători de bază la Barcelona, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 09:19

Starurile Barcelonei, Pique și Busquets, sunt printre protagoniști în Echipa sezonului de FIFA 20. 

Primele carduri din campania Echipa Sezonului FIFA 20 au fost decise în urma voturilor a peste jumătate de milion de fani. 

Aceștia au avut de ales dintr-o serie de jucători propuși de cei de la EA pentru formația Community, decisă exclusiv de voturile fanilor. Thibaut Courtois, 93 OVR, a fost preferat în poartă. Diego Godin, Gerard Pique și jucătorul lui Liverpool, Joe Gomez, formează apărarea și fiecare a primit carduri de 93 OVR. 

FIFA 20: apariție supriză în atac

Linia de mijloc este una foarte solidă, puternică, cu perechea de veterani Sergio Busquets, 93 OVR, și Fernandinho, 91 OVR, la baza mijlocului. Lângă ei fanii l-au votat pe „jandarmul” celor de la Real Madrid, Casemiro, brazilianul cu un card de 92 OVR. 

Pentru că aveau nevoie de creativitate, fanii au ales și trei jucători mai tehnici. Coordonatorul lui Bayern, Thiago, 93 OVR, a fost încadrat de Felipe Anderson, brazilianul lui West Ham, 92 OVR, și de jucătorul celor de la Dormund, Julian Brandt, 90 OVR. 

Interesantă a fost alegerea gamerilor în atac, acolo unde au mers pe mâna lui Wilf Zaha, starul celor de la Crystal Palace, și el cu un card impresionant de 92 OVR. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 3: cel mai tare jucător român din FIFA20

Citește și alte știri despre FIFA 20:

EA Sports încă nu s-a hotărât cine va fi pe copertă la FIFA 21. Surpriză: cine sunt ACUM cei doi jucători favoriți

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează