ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

A apărut Echipa Sezonului din Spania la FIFA 20: Messi „sparge” tot + 2 portari în primul „11”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 15:59

Când toată lumea aștepta să vadă Echipa Sezonului din Bundesliga, EA a surprins și a eliberat cardurile celor mai buni 20 de jucători din Spania. Și avem parte de carduri foarte spectaculoase. 

Jan Oblak și Ter Stegen sunt cei doi portari de elită care nu au putut să fie separați deloc. Slovenul lui Atletico Madrid a primit un card de 96, iar neamțul de 95 OVR. 

Centrul defensiv asigurat de jucătorii lui Real Madrid

Cei doi fundași ai Realului, Varane și Sergio Ramos sunt și ei prezenți cu carduri de 97, respectiv 96 OVR, devenind unii din cei mai buni fundași din joc. 

Veteranul Santi Cazorla a redescoperit tinerețea în tricoul lui Villareal și a primit un card de 94 OVR. Lângă el Toni Kroos a arătat că rămâne în continuare un om de bază la Real Madrid și un card de 96 OVR i-a răsplătit prestațiile germanului. Tot 96 OVR este și cardul lui Nabil Fekir, jucător care a impresionat în primul său sezon la Real Betis. 

Griezmann, Benzema și Suarez în atac

Atacul este unul stelar. Antoine Griezmann este cel mai „slab”, cu 96 OVR. Benzema și Suarez, cu 97 OVR, devin niște atacanți letali, foarte greu de marcat în joc. 

Messi cu un card aproape perfect de 99 OVR


Peste toți însă, așa cum era de așteptat, Lionel Messi. Superstarul argentinian primește un card „monstruos”, de 99 OVR. Cei care vor avea acest card, vor fi aproape imposibil de bătut. 

Și celelalte carduri din lot sunt foarte valoroase. Frenkie de Jong este ghinionist, cu un card de „doar” 94 OVR, la fel ca și Dani Carvajal. Cealaltă vedetă a Norvegiei, Odegaard, a primit și el un card de 92 OVR. Ocampos și Lucas Perez au primit cele mai slab cotate carduri în această superechipă, de 88 OVR. 

Citește și alte știri din eSports:

FIFA 20. Cel mai bine cotat jucător din istoria seriei FIFA NU este Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează