ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Continuă seria erorilor comice în FIFA 20: un jucător important a fost înlocuit cu o fotbalistă

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 13:20

Fanii lui Manchester United au avut parte de o surpriză neașteptată în FIFA 20. O fotbalistă a apărut în locul lui Mason Greenwood.

Gamerii se întâlnesc în FIFA 20 tot mai des cu tot felul de erori, care mai de care mai amuzante: un jucător a avut o surpriză neașteptată să descopere că, atunci când juca cu Manchester United, să vadă că tricoul lui Mason Greenwood era purtat de o fotbalistă. 

Chiar dacă unele sunt amuzante, erorile creează frustrări în rândul jucătorilor

Unele erori pot fi amuzante, dar pot distruge un joc, iar acest lucru este frustrant, mai ales pentru jucătorii profesioniști. Așa s-a întâmplat și pentru un jucător care s-a trezit că, în momentul când trebuia să execute un aut de poartă, mingea era pe poartă! Mai mult, de aici a reieșit un gol pentru adversar, după o fază comică. Dacă cei care au văzut clipul video s-au amuzat, în schimb gamerul a fost furios pentru că a pierdut meciul. Iar EA mai are o problemă de reparat cât de repede se poate. 

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

EA Sports a reparat problema cu serverele, dar jucătorii nu sunt mulțumiți » Care e motivul

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează