ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // A apărut în sfârșit „echipa sezonului” în Germania » Lewandowski primește unul din cele mai bune carduri din tot jocul!

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 16:33

Robert Lewandowski primește unul din cele mai bune carduri din tot jocul: are 99 OVR. 

Forma polonezului i-a adus un card spectaculos în „echipa sezonului”, care o să bage în sperieți toți adversarii. Este aproape de calibrul lui Messi. Timo Werner nu este nici el foarte departe, vârful celor de la Leipzig are un card de 97 OVR. 

Este o echipă foarte ofensivă, de altfel, singurii jucători defensivi sunt portarul Sommer, una din surprize, cu 94 OVR, și Mats Hummels, 96 OVR. Cum era de așteptat, metronomul lui Bayern, Joshua Kimmich, este unul din protagoniști, cu un card de 96 OVR. Filip Kostic și Kai Havertz nu puteau lipsi, amândoi cu carduri de 94 OVR. 

Muller și Reus, carduri de 95 OVR

Doi „veterani”, Thomas Muller și Marco Reus, au renăscut în acest sezon și au prins echipa cu carduri de 95 OVR, iar Jadon Sancho este și el prezent, cu un card de 96 OVR. În atac, pe lângă Lewa și Werner, nu putea lipsi noua minune a fotbalului, puștiul Haaland, care a prins un card de „doar” 95 OVR. 

Sunt carduri interesante și în restul lotului. Două din revelațiile lui Bayern, Gnabry și Davies, au fost ghinioniste, nu au prins primul „11”, cu carduri de 93, respectiv 92 OVR. Și Dayot Upamecano, Mathias Ginter și Achraf Hakimi vor fi căutați de fani, cardurile lor de 93, 92 și 91 OVR fiind foarte ofertante.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

Mai multe știri de FIFA pe secțiunea de eSports!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează