FIFA 20  ·  FIFA 20

FIFA 20 // A apărut ultimul patch la FIFA » Poate fi descărcat deja pe PC

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 15:27

Cei de la EA Sports s-au ținut de cuvânt și au scos un patch menit să corecteze o parte dintre cerințele gamerilor, atât din punct de vedere al gameplay-ului, cât și în modul carieră sau Ultimate Team. Deocamdată, acest update este valabil doar pentru utilizatorii de PC.

Dacă în Ultimate Team sunt fixate câteva elemente și bug-uri, când vine vorba de gameplay, patch-ul corectează problema cartonașelor galbene. Astfel, arbitrii nu vor mai acorda așa ușor avertisment pentru orice infracțiune minoră.

Totodată, la penalty-uri este ajustată sensibilitatea cursorului atunci când țintești, cu excepția momentului când vrei să tragi lângă bară.

Și în modul Carieră a fost corectată cea mai mare nemulțumire a gamerilor, anume programarea meciurilor, care uneori veneau mult prea repede sau alteori erau amânate pentru o perioadă mai lungă.

Jucătorii de pe console mai au de așteptat, din păcate. Încă nu a fost anunțată o dată de lansare pe PS sau Xbox.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!Au trecut 6 ani de când Olga a dispărut, acum poliția a rezolvat misterul. Este cutremurător ce a pățit tânăra de 25 de ani
Libertatea
Comentarii (2)
andrei1337  •  04 Decembrie 2019, 19:10

Cat despre rubrica asta pe o gazetă sportivă, nu își are rostul, cel puțin deocamdată, Fifa a devenit un joc de strategie, nu un simulator de fotbal. Despre noul patch, ce pot spune, este o tâmpenie, nu mai iei galben, dar tot se sancționează intrările minore, la minge, pe când împingerile și tragerile grosolane nu sunt sesizate. Dacă ataci adversarul din spate, indiferent cum, aproape niciodată nu se da fault, in schimb, din fata, jocul e foarte sensibil. Cine abuzează mai mult de aceste glitch-uri și de mecanica care nu are nicio legătură cu fotbalul, acela câștigă. Am ajuns sa mă bata niste copii care joaca mecanic, un joc compus din sutele de tutoriale pe care le urmăresc, nimic inteligent, ofensiv!

andrei1337  •  04 Decembrie 2019, 19:06

O mizerie, un joc făcut în 2 tari care nu au habar de fotbal, Romania și Canada. Duelurile pentru minge foarte dure nu sunt sancționate absolut deloc, tragerile de tricou nu sunt sancționate, împingerile brutale, iarăși, nu sunt sancționate. Un joc in care câștigă cel care se apără cu toată echipa, nu cel care știe într-adevăr fotbal și joaca ofensiv, joc cu multe oase și combinații. Nu, câștigă cel care are în echipa jucători mediocrii, dar puternici, precum Ndombele, Sissoko, Ndidi, Rousillon, Kante, Mendy etc. Pentru cunoscători, o sa las o poza cu echipa mea, atenție, nu am reușit niciodată 30/30 la Weekend League, mereu in jur de 27-28-29 din cauza unor copii maniaci care se apără de parcă ar juca meciul vieții lor. E imposibil sa te aperi 90 de minute și să înscrii în prelungiri un gol de la 30 de metri, cu *** de finesse shot. Jocul trebuie regândit, nu e posibil sa am 23 de șuturi și 17 pe poartă și să bat doar cu 1-0. https://m.imgur.com/a/ESAAq7x Atacant este Kenny Dalglish (90).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1