ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // A început „vânătoarea” pentru jucătorii din echipa săptămânii

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 11:38

Gamerii pregătesc deja bugetele pentru viitoarele achiziții și urmăresc fotbaliștii care vor prinde echipa săptămânii și bonusurile aferente.

Jucătorii de FIFA nu sunt foarte de interesați de Balonul de Aur; pentru ei mai important este să știe cine ar putea să fie fotbalistul pentru al cărui transfer să se bată în această săptămână.

Ca portar, un pariu destul de sigur este Luka Hradecky de la Leverkusen. Finlandezul este un goalkeeper bine cotat, cu 83 OVR, fiind și într-o perioadă foarte bună. S-a calificat la Euro și tocmai a reușit să reziste în weekend fără să primească gol de la Lewandowski și Bayern. Poate doar evoluția fantastică a lui Ter Stegen din meciul cu Atletico să îi dea emoții. 

În apărare, Virgil van Dijk nu poate lipsi. Fundașul lui Liverpool a făcut un meci mare cu Brighton în care a marcat de două ori. Olandezul devine din ce în ce mai bun, reprezentând unul dintre cardurile cel mai bine cotate din Ultimate Team. 

Lângă el ar putea apărea Theo Hernandez, autorul golului victoriei pentru Milan în Serie A cu cu Parma (1-0). Francezul de 22 ani ar putea primi un boost important față de atributele din cardul de bază. După o evoluție bună pentru Real Madrid, Dani Carvajal are șanse importante să prindă și el echipa. 

La mijloc, Dele Alli nu poate lipsi. De când Jose Mourinho a venit la Tottenham, playmaker-ul englez a renăscut și marchează pe bandă rulantă. Portughezul chiar se gândește să îl folosească în atac, iar asta poate fi o veste bună pentru cei care îl au în echipă, întrucât este posibil să înscrie mai des. Din Bundesliga, Leon Bailey vine și el tare din urmă. „Dubla” cu Bayern îl poate propulsa în echipa săptămânii. 

Ca atacanți, sunt foarte multe variante, însă două ies în evidență. Deși Arsenal este în criză totală și a rămas fără antrenor, Aubameyang este omul care îi ține pe tunari în viață. I-a salvat și în weekend, cu două goluri.

 Tot o „dublă” spectaculoasă a reușit și Lautaro Martinez. Argentinianul lui Inter este cel mai în formă atacant din Europa în acest moment și nu se poate opri din marcat. De aceea este greu de crezut că nu va prinde echipa săptămânii.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează