FIFA 20  ·  FIFA 20

FIFA 20 ajută jucătorii și jucătoarele să rămână aproape de sportul favorit » Planul pus la cale de EA Sports

FIFA 20 va ajuta mai mulți jucători și jucătoare să rămână aproape de sportul favorit. foto: Guliver/Getty Images
FIFA 20 va ajuta mai mulți jucători și jucătoare să rămână aproape de sportul favorit. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 10:57

FIFA 20 va ajuta mai mulți jucători și jucătoare să rămână aproape de sportul favorit. Este vorba despre fotbaliștii de la o Universitate din Wisconsin. 

Pentru studenții din echipele de fotbal feminin și masculin de la Wisconsin Catholic Memorial, această perioadă a fost una foarte grea pentru că nu au putut practica sportul lor favorit, fotbalul.

Pentru a-i ajuta să depășească mai ușor această perioadă, antrenorii în colaborare cu factorii de decizie de la instituție au găsit o metodă inedită pentru a organiza niște meciuri de fotbal. 

Acestea vor avea loc....în FIFA și, cu ajutorul celor de la EA Sports, jucătorii și jucătoarele de la echipă se vor regăsi în joc special pentru acest turneu. 

Astfel, fiecare fotbalist, băiat sau fată, va comunica cei de la EA Sports, pentru ca aceștia să introducă caracteristicile fiecăruia în joc, la fel și înfățișarea lor și aceștia se vor putea bucura, în iulie, iar de fotbal .Chhiar dacă în mediul virtual. Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1