FIFA 20  ·  FIFA 20

FIFA 20 // Asta poate fi cea mai slabă echipă din istoria FIFA! Poți câștiga vreun meci cu ea?

Vineri, 15 Noiembrie 2019, 12:00

Toată lumea visează să joace cu Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo. Dar oare poți câștiga folosind jucătorii mai slab cotați?

Cine joacă FIFA Ultimate Team știe foarte bine că nu prea ai de ce să te bucuri când ai cards de bronz, pentru că jucătorii pe care îi reprezintă sunt cei mai slabi din joc.

Totuși, niște jucători profesioniști au vrut să construiască o echipă cu jucătorii cei mai slab cotați, ca un avertisment sau poate o provocare pentru gameri. Oare poți câștiga vreun meci cu asemenea echipă?

Ce ne bucură este că niciun fotbalist român nu a prins această formulă specială. În schimb, grosul îl formează jucătorii britanici și chinezi. Se pare că zecile de milioane investite de mogulii chinezi n-au ajutat foarte tare, mai ales în FIFA 20.

Hai să vedem pe cine trebuie să ai în lot, dacă țintești o provocare adevărată.

Geoge Sykes-Kenworthy (Bradford City, 48 OVR) a fost ales ca portar. Nathan Morley (Burton Albion 48 OVR), Sean Callan (Shamrock Rovers, 48 OVR) și Mingjie Xiao (Shanghai SIPG 48 OVR) formează „zidul” apărării.

China se bucură de o prezență puternică la mijlocul terenului, cu doi fotbaliști de la aceeași echipă. „Norocoșii” sunt Qianglong Tao și Wei Zhang, de la Hebei China Fortune, amândoi cu 48 OVR.

Lângă ei apar Connor Heath și Luke Offord, de la Crewe Alexandra, pentru omogenitate, amândoi cotați la 48 OVR. Ultimul mijlocaș este Michael Gallagher de la Finn Harps, tot la 48 OVR.

Atacul este unul 100 % asiatic. Japonezul Haruto Shirai de la Gamba Osaka și Huanhuan Shan, de la Dalian Yifang, din China, completează echipa. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

FIFA 20 // Lionel Messi și Robert Lewandowski conduc echipa săptămânii!Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1