ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Cine sunt cei 5 mijlocași ofensivi de perspectivă pe care trebuie să îi transferi acum

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 09:51

Are dreptate „Regele” Hagi: nu prea mai există decari autentici în fotbalul modern. Din urmă vin însă câțiva „puști minune” care te pot ajuta în carieră la FIFA 20.

 

Dacă joci în modul Carieră la FIFA 20, atunci vei dori să ai în echipă și jucători de creație, capabili să schimbe soarta unui meci, cu un dribling, cu o fază frumoasă. 

Toată lumea vrea un Messi sau un Hazard, dar pe termen lung poate că este mai bine să te orientezi către niște jucători de perspectivă, care au potențialul să crească foarte mult și să aducă valoare echipei. Haideți să întâlnim câțiva dintre tinerii care pot deveni starurile viitorului atât în realitate dar și în FIFA. 

Vezi aici cei mai buni 5 tineri mijlocași ofensivi din FIFA 20.

Phil Foden (OVR 76 – POT 90): mijlocașul de 19 ani al lui Manchester City, despre care Guardiola a spus „că este un jucător talentat”, poate să devină cea mai inspirată investiție pentru a aduce creativitate în echipă.

Dominic Szoboszlai (OVR 71 – POT 89): dacă speranțele noastre se leagă de Ianis Hagi, atunci vecinii unguri așteaptă lucruri mari de la puștiul de 18 ani de la Red Bull Salzburg. Anul viitor poate ajunge în curtea lui Arsenal, iar la FIFA poți să îl aduci la echipa ta pe bani puțini. Nu ezita.

Thiago Almada (OVR 72 – POT 88): marea speranță a Argentinei, văzut deja urmașul lui Messi, Thiago a cochetat deja cu Manchester City, unde Guardiola îl vrea în locul lui David Silva. Un decar pur, care poate juca la mijloc, în spatele vârfului sau chiar al doilea atacant, argentinianul lui Velez Sarsfield e un star al viitorului. Cumpără-l acum până nu devine scump și în FIFA.

Nicolo Zaniolo (OVR 74 – POT 88): cum în România sunt mulți fani Serie A și ai Romei, Zaniolo nu este o necunoscută pentru noi. Mijlocașul capitolinilor are deja o experiență mare pentru cei 19 ani ai lui, cu meciuri numeroase în Serie A și Liga Campionilor, unde a disputat chiar și o semifinală. Un star în realitate și un jucător de mare perspectivă în FIFA.

Yari Verschaeren (OVR 72 – POT 87): Nu ai auzit de el încă? Ei bine FIFA este un bun prilej să îl cunoști pe urmașul lui Hazard și De Bruyne. Belgia are viitorul asigurat cu asemenea jucători. La 17 ani Yari face senzație la naționala de tineret a „dracilor roșii”, a intrat în prima echipă la Anderlecht și acum te poate ajuta în carieră la FIFA 20

Citește mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro - AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1053924901296481
Cosmin Agafiței  •  14 Noiembrie 2019, 18:35

Mai bine jucati Football Manager ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează