ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA

FIFA 20 // Crăciunul a venit cu echipa săptămânii la FIFA Ultimate Team » Neymar, Luis Suarez și Lukaku, printre cei mai buni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 23:27

FIFA nu ia pauză nici de Crăciun. În ziua în care toată lumea a petrecut alături de cei dragi, EA a anunțat echipa săptămânii, prilej bun pentru iubitorii de FIFA Ultimate Team să vadă ce carduri trebuie să își dăruiască de Crăciun. 

Goalkeeperul naționalei Portugaliei, Rui Patricio, conduce formația din poartă. Așa cum anticipam, Kolarov a prins și el echipa, alături de fundașul celor de la Manchester City, Mendy, dar și de veteranul lui Anderlecht, Vincent Kompany.  

Chiar dacă Napoli nu o duce prea bine în Serie A, Allan este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei așa că nu ratează echipa săptămânii. Serge Gnabry, de la Bayern, este marea surpriză a acestui an și este și el prezent. Neymar nu putea lipsi nici el după evoluția din ultima partidă, iar brazilianul este coordonatorul perfect, de Crăciun.  

Avem și un atac stelar, cu Luis Suarez în prim plan. Pe lângă uruguayan, Romelu Lukaku nu avea cum să nu fie prezent, după ce a marcat de două ori în poarta lui Ionuț Radu. Roberto Firmino a adus unul din puținele trofee care îi lipseau lui Liverpool. Golul lui a fost decisiv în câștigarea Campionatului Mondial al Cluburilor, așa că a prins și echipa etapei în FIFA. Germanul Timo Werner încheie lista uneia dintre cele mai spectaculoase echipe ale săptămânii din ultimul timp.  

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează