ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Debutul de senzație al lui Haaland la Borussia Dortmund i-a adus un loc în echipa săptămânii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 22:09

Tripla norvegianului Erling Braut Haland (19 ani) nu putea să treacă fără să fie remarcată de cei de la EA. Surprinzător, Liverpool are doar un jucător în echipa săptămânii, pe Virgil Van Dijk. 

Olandezul devine o prezență regulată în echipa săptămânii la Ultimate Team, datorită prestațiilor lui excelente. În poartă apare alt jucător din Premier League, Nick Pope de la Burnley. Apărarea este completată de Damian Suarez de la Getafe și jucătorul dorit neapărat de Arteta la Arsenal, Dayot Upamecano de la Leipzig.

Așa cum era așteptat, Casemiro este primul mijlocaș de pe listă, după dubla care a adus victoria Realului. Alături de el se plasează playmakerul celor de la Bayern, Thiago Alcantara. Veteranul lui Lazio, Lucas Leiva, și Canales de la Betis vin să formeze o linie de mijloc solidă, dar în același timp tehnică.

După ce a figurat în prima echipă headliner, la fel ca Van Dijk, Kylian Mbappe prinde și echipa săptămânii. Raul Jimenez, atacantul lui Wolverhampton, a fost și el răsplătit pentru prestația lui. Dar vedeta echipei rămâne noul „puști minune” al lui Dortmund, Erling Haaland, care a avut cel mai fericit debut posibil: a marcat o triplă și a decis meciul pentru Borussia.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează