ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Din 20 februarie găsești un nou fundaș cu potențial mare în Ultimate Team: Brandon Williams

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 17:46

Este vorba de noua senzație de la Manchester United, Brandon Williams. Puștiul de 19 ani are un sezon de vis la Manchester United.

Promovat de managerul Solskjaer din cauza accidentărilor cu care s-au confruntat „diavolii”, Williams nu a ezitat să profite de șansa oferită și evoluțiile lui l-au convins pe norvegian să îl țină în echipă, chiar dacă titluarul Luke Shaw și-a revenit. Pracitc Williams l-a făcut deja uitat pe fostul căpitan, Ashley Young, pelcat în ianuarie la Inter Milano. Așa că fundașul nu mai putea lipsi și din Ultimate Team. La fel ca și colegul său, Mason Greenwood, cardul lui Williams este unul mediu, dar cu un potențial foarte bun. 

Are 66 OVR, dar are o viteză bună, de 82, ceea ce îl face un prospect interesant. În plus este și foarte agresiv, la fel ca în realitate, ceea ce este mereu util. Acesta aduce și un plus în atac. Atunci când e folosit se va aventura în atac pentru a crea superioritate. 

Cine este în căutarea unui card ieftin, dar cu potențial de creștere, poate să apeleze cu încredere la Williams, un fotbalist care va progresa, mai mult ca sigur, destul de mult în viitor.

Citește și:

EA l-a exclus cunoscutul youtuber Kurt Fenech din toate jocurile pe care le produce

AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează