ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Două supercarduri lansate în promoția Drumul spre Finală

FIFA 20 mai are câteva surprize de oferit și în august: noile carduri din promoția Drumul spre Finală.
FIFA 20 mai are câteva surprize de oferit și în august: noile carduri din promoția Drumul spre Finală.

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 09:57 / Actualizat duminica, 02 august 2020 13:48

FIFA 20 mai are câteva surprize de oferit și în august: noile carduri din promoția Drumul spre Finală. 

A venit și luna august și gamerii sunt mai ocupați ca niciodată. Până când vor afla următoarele detalii despre viitorul titlu din seria FIFA, gamerii stau cu ochii pe ultima campanie a celor de la EA în FIFA 20, mai ales că vin meciurile din Liga Campionilor și Europa League. 

Cardurile sunt valabile până pe 7 august

Ansu Fati este starul viitorului pentru Barcelona, așa că noul card de 92, cu îmbunătățiri substanțiale, îi va încânta pe fani. Mai ales valorile ridicate la viteză și dribling. Și nici nu costă nimic, deși până pe 7 august gamerii vor trebui să îndeplinească 4 obiective ca să pună mâna pe card. 

Cei care vor un jucător mai echilibrat, atunci pot merge pe mâna mijlocașului celor de la Roma, Henrikh Mkhitaryan. Armeanul vine cu un card foarte bun, de 93 OVR, iar dacă Roma va câștiga competiția va ajunge la 98, în top. Nu e rău nici acum, mai ales că vine cu 5 stele la jocul cu piciorul slab, ceea ce îl transformă într-un playmaker foarte bun. Are valori ridicate și la pase, viteză sau finalizare, deci poate provoca dezechilibru într-o apărare. Prețul este unul pe măsură, aproape 100.000 de monede, dar gamerii nu vor pierde dacă vor alege să îl urmărească. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește mai multe știri de eSports:

Care vor fi celelalte legende introduse de EA în FIFA 21?

Bucurie pe fanii lui Chelsea și Tottenham: au văzut echipamentele din FIFA 21!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează