ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Două vedete din Premier League se bucură de noile carduri din joc

Foto: Twitter @Toque Sports
Foto: Twitter @Toque Sports

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 16:15

Tot mai mulți fotbaliști importanți urmăresc evoluția lor din cel mai popular simulator de fotbal din lume.

FIFA Ultimate Team a devenit un fenomen inclusiv pentru vedetele din fotbal. Foarte multe staruri concurează în spațiul virtual și urmăresc fiecare card și pack eliberat de EA, pentru a vedea cum sunt evaluați. Iar când lucrurile merg bine, nu ezită să se laude pe rețelele de socializare.

Acesta este și cazul fotbaliștilor de la Everton, Yerri Mina și Richarlison. După o primă jumătate de sezon dezamăgitoare, cei doi, alături de întreaga echipă, și-au revenit sub „bagheta” lui Carlo Ancelotti. 

Iar progresul acestora s-a văzut și în FIFA Ultimate Team, unde au primit două carduri interesante. Mina a devenit un fundaș central foarte bun, cu un card de 84 OVR, iar Richarlison a ajuns la 82. Atacantul brazilian are însă un potențial mult mai mare și depinde numai de el dacă va crește în continuare.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează