ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Duelurile din semifinalele Champions League sunt și în FIFA 20! Bernat - Forsberg, prima confruntare

Emil Forsberg // FOTO: Guliver/GettyImages
Emil Forsberg // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 14:52 / Actualizat luni, 17 august 2020 15:46

PSG și Leipzig se pregătesc de o semifinală de foc în Liga Campionilor, iar cei de la EA profită pentru a propune o nouă confruntare fanilor în FIFA 20..  Este vorba de duelul dintre Juan Bernat și Emil Forsberg. 

Fundașul stânga al parizienilor are un card foarte bun pentru un fundaș, de 92 OVR, cu upgrade-uri importante la capitolul fizic, la viteză și nu numai. În plus, acesta driblează foarte bine, dar pentru cei care nu au un fundaș stânga de care să fie mulțumiți, acum este o șansă foarte bună. Bernat este foarte bun mai ales când vine vorba de capitolul defensiv, iar viteza îi permite să reacționeze imediat. Iar dacă PSG va merge în finală, Bernat va ajunge la 95, ceea ce ar fi un bonus extraordinar.

Fiecare card va costa aproximativ 100.000 de monede 

 Șansele sunt destul de mari, așa că prețul de 100.000 de monede nu îi va speria pe gameri. 

Suedezul Forsberg vine și el cu un card de 93 foarte bun pentru un mijlocaș ofensiv. Plusurile sunt evidente față de versiunile anterioare ale lui Forsberg: +16 la viteză, +18 la capitolul fizic, +16 la șut. Forsberg este un fotbalist echilibrat, care poate să deschidă o apărare cu o pasă sau să apară decisiv la finalizare. Cardul lui va costa tot în jur de 100.000 de monede, iar cu potențialul de a ajunge la 96, asta poate fi un stimulent pentru mulți gameri.

Citește mai multe știri despre FIFA

Surpriză: FIFA 21 l-a transferat pe Cristiano Ronaldo

Vineri s-a lansat beta pentru FIFA 21. De unde sunt gamerii care vor avea prioritate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close