ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. După Pogba, un alt star din Premier League a primit un card de senzație

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 11:33 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 13:07

Christian Pulisic, fotbalistul lui Chelsea, a câștigat votul gamerilor. 

Summer Heat se apropie de final, dar cei de la EA nu vor să lase să treacă nicio zi fără ca fanii să primească carduri speciale care să răsplătească orele petrecute în Ultimate Team. 

Pulisic a fost preferatul gamerilor

A venit rândul americanului de la Chelsea să primească „tratamentul regal” al celor de la EA. Pulisic a fost preferat de fani înaintea lui Rabiot, mijlocașul de la Juventus, dar și atacantului celor de la Hoffenheim, croatul Kramaric. 

Pulisic a făcut un salt impresionant, de la cardul său de 79, până la unul de 94, care îl face unul din cei mai devastatori atacanți de bandă din joc. Viteza de 99 nu surprinde pe nimeni, dar valorile sale ridicate la dribling, unde a primit o cifră impresionantă de 98, îl fac pe Pulisic unul din cele mai tari carduri apărute în ultimul timp. Mai ales că vine cu un upgrade impresionant și la finalizare, ceea ce îl face un pericol în careu. 

Iar prețul este unul foarte mic în comparație cu valoarea acestui card, în jur de 125.000 de monede. Așa că acest card este de neratat.  

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Așa ceva nu se mai văzuse nici măcar în FIFA! Un jucător a găsit cea mai tare metodă să se apere: „Sigur are coduri”

FIFA 20. După Pogba, un alt star are șansa să primească un card de senzație în Ultimate Team

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează