ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

FIFA 20. EA a eliberat carduri speciale de St. Patrick’s Day

EA a eliberat carduri speciale de St. Patrick’s Day
EA a eliberat carduri speciale de St. Patrick’s Day

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 17:05

Dacă nu s-au putut bucura de parade din cauza pandemiei de coronavirus, irlandezii se pot consola în FIFA 20 cu mai multe carduri speciale.

Din cauza coronavirusului, irlandezii au avut parte de o sărbătoare redusă în acest an de St. Patrick’s Day.

EA, cadou de St. Patrick’s Day

EA n-a ratat însă șansa de a sărbători această zi specială. Și a eliberat un challenge special, intitulat „Băieții în verde”, în urma căruia jucătorii de FIFA din Irlanda, dar nu numai, pot câștiga trei carduri interesante, cu jucători reprezentativi din naționala „verzilor”.

Este vorba despre Seamus Coleman, OVR 86, Aiden McGeady, 88 OVR și Shane Long, 87 OVR. Cardurile sunt foarte bune, iar provocarea nu este costisitoare - în jur de 90.000 de monede. Totuși, challenge-ul nu poate fi îndeplinit decât o dată și este valabil până pe 21 martie.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close