ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. EA Sports încearcă să rezolve o problemă stringentă în FIFA 20. De ce s-au plâns gamerii

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 11:26

Sensibilitatea din FIFA 20 este una din lucrurile semnalate de foarte mulți gameri pe forumuri. 

Cei de la EA Sports știu că timpul de răspuns din momentul în care un gamer execută o comandă până când aceasta este redată în joc are un delay, mai ales în jocurile online. 

De ani de zile jocurile FIFA s-au confruntat cu această dificultate și, chiar dacă majoritatea gamerilor s-au obișnuit, asta nu înseamnă că este ceva ce dezvoltatorii jocului nu au încercat să regleze, fără mare succes însă. 

De data aceasta au găsit o nouă metodă. Au ales câțiva jucători, care vor testa un sistem prin care EA va introduce un nou buton in-game. Acesta îți va arăta în timp real timpii de răspuns și cum viteza conexiunii poate să afecteze acest aspect.  

În același timp va fi mai ușor și pentr EA să monitorizeze meciurile și, profitând de input-ul obținut de la jucători, să știe cum să răspundă la aceste probleme. Aceasta va fi doar una din măsurile gândite de cei de la EA pentru a rezolva situația legată de sensibilitatea comenzilor.

Citește și: 

Vinicius Junior a fost cel mai bun în Real Madrid - Barcelona! Este suficient să prindă echipa etapei?

AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează