ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Echipa săptămânii, dominată de superatacanți

Benzema face parte din echipa săptămânii
Benzema face parte din echipa săptămânii

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2020 12:37

Atacanții Karim Benzema (32 de ani), Antoine Griezmann (29) sau Aubameyang (30) sunt printre protagoniștii noilor carduri din promoția Moments. 

Polonezul Boruc, cu un card de 81 OVR, a fost „veriga slabă” dintr-o formație plină de vedete. „Stânca” celor de la Napoli, Koulibaly, a primit un card spectaculos, de 92. Nici ceilalți apărători nu sunt de lepădat, Samuel Umtiti, 87 OVR și Javi Martinez, 86, completează linia defensivă. 

Griezman este cel mai valoros jucător din atac, cu 91 OVR

La mijloc apar numai jucători de atac, creativi, rapizi și care și marchează. Vedeta celor de la Ajax, Dusan Tadic, vine cu un card de 86 OVR. Lângă el apar Ivan Perisic, tot cu un card de 86 și Marko Arnautovic, fostul jucător de la West Ham - 87 OVR. 

Este aglomerație mare în atac și gamerii vor avea de unde să aleagă în această săptămână. Cardul lui Roberto Firmino este cel mai „slab”. 

Karim Benzema și căpitanul lui Arsenal, Aubameyang, se bucură de valori mari pe cardurile lor de 90 OVR. Iar Antoine Griezmann completează acest careu de vis cu 91 OVR. 

AICI ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează