ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 introduce Copa Libertadores » Card legendar pentru Juan Roman Riquelme

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 15:15

EA Sports a lansat un update important pentru FIFA 20. De astăzi poți juca în Copa Libertadores.

În plus, EA a eliberat și un card pentru legendar pentru fosta glorie argentiniană, Juan Riquelme. Fanii așteptau de mult timp să joace în competițiile CONMEBOL, iar acum o vor putea face fără probleme. Vor avea parte de toate echipele angrenate în Copa Libertadores, cu jucătorii, emblemele și numele lor, cu excepția formațiilor din Brazilia, ai căror jucători nu pot fi folosiți încă de EA. 

Pentru a mai „îndulci” amarul, cei de la EA au eliberat și un card ICON pentru fostul mare jucător al celor de la Boca Juniors, Juan Riquelme. Cei care vor reuși să pună mâna pe el, vor găsi un mijlocaș ofensiv de clasă, cu 91 OVR, 93 la dribling și 93 la pase.

Update-ul celor de la EA conține și unele îmbunătățiri aduse jocului, menite să mai răspundă la problemele semnalate de fani pe rețelele de socializare.

Citește și: 

Situație unică: din cauza problemelor de server, meciul a fost decis cu un joc de noroc!

AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează