ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA

FIFA 20 // Ismaila Sarr poate fi jucătorul care să facă diferența în FIFA Ultimate Team » Are un avantaj major în joc

Ismaila Sarr  // FOTO: Reuters
Ismaila Sarr // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 16:36

Ismaila Sarr, atacantul celor de la Watford, „riscă” să devină un star în FIFA 20. Senegalezul este unul din cei mai în vogă fotbaliști în acest moment, inclusiv în FIFA. 

Dubla lui cu Liverpool îi va oferi, aproape sigur, un card foarte bun în echipa săptămânii. Dar atacantul lui Watford era oricum o „armă secretă” în joc. Un jucător profesionist a constatat că senegalezul are un card Future Stars cu un potențial excelent

Chiar dacă valoarea lui, 88 OVR, este una bună, dar nu specială, aceasta nu variază deloc indiferent unde evoluează fotbalistul în atac. Aceasta este o calitate foarte importantă pentru că, în general, fotbaliștii nu evoluează la potențialul maxim, dacă sunt folosiți pe altă poziție decât cea naturală. Nu este cazul și lui Sarr, ceea ce îl face o armă importantă. Poate evolua pe alte poziții și atunci un gamer poate folosi pe acea poziție alt jucător important, fără a pierde nimic din forța echipei. 

Când mai pui că Sarr are 99 la accelerație, dar și 97 la dribling, asta îl transformă într-un atacant lateral devastator, care poate să își schimbe poziția imediat.

Youtuber-ul, MattHDGamer, demonstrează că Sarr poate fi astfel unul din cei mai periculoși jucători din Ultimate Team, iar el numește o „eroare” cardul senegalezului. O erore de care pot profita cei dispuși să plătească undeva la 300.000 de monede. Însă Matt anunță că investiția merită. Și asta era înainte de dubla cu Liverpool.

Citește și: 

Eroare bizară într-un meci de FIFA! Un campion a fost eliminat din competiție și s-a enervat

AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează