ESPORTS  »  FIFA 20  »  ULTIMATE TEAM

FIFA 20. Un fost fotbalist de la Gloria Bistrița face senzație în Ultimate Team, alături de Florinel Coman

Junior Moraes a primit un card spectaculos în FIFA 20
Junior Moraes a primit un card spectaculos în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 16:04

FIFA 20. Junior Moraes (33 de ani), Șahtior, este protagonist în ultimul lot din Echipa Sezonului.  

Când toată lumea considera închisă campania Echipa Sezonului și se gândea la FIFA 21 sau la ce carduri vor mai apărea acum, când se reia sezonul în toate campionatele, cei de la EA a eliberat ultimele 20 carduri speciale, cele dedicate Echipei Sezonului Restului Lumii. România dă și ea un jucător, pe Florinel Coman, care primește un card bun, de 86, așa că o să fie foarte mulți gameri care vor căuta un fotbalist rapid pentru flancul stâng. 

Mislav Orsic, de la Dinamo, primește un card de 95 OVR

Și în această formație există câteva carduri surprinzător de bune. Cel mai spectaculos e cel al mijlocașului de la Dinamo Zagreb, Mislav Orsic, protagonistul unor carduri puternice în tot jocul. 

Acum primește unul de 95, excelent la toate capitolele. Îl urmează mijlocașul ofensiv de la Gent, Jonathan David, de 94 OVR. Cu 92 îi avem pe Junior Moraes, fostul atacant de la Gloria Bistrița, în prezent golgeterul lui Șahtior, Cesinha de la Daegu și noua senzație din Scoția, atacantul celor de la Celtic, Odsonne Edouard

Cel mai bun card este al lui Fo-Doh Lab - 91 OVR

Urmează Kodjo Fo-Doh Laba, atacantul celor de la Al Ain, 91 OVR, iar cu 90 sunt El Arabi, 90 OVR (Olympiacos) și fundașul Gernot Trauner, de la LASK Linz. 

Kolar de la Slavia Praga, Stuani de la Girona, Wolff Eikrem de la Molde și Tim Leibold de la Hamburg au carduri de 89 OVR. Liberato Cacace, fundașul stânga al celor din Phoenix și Jordi Quintilla de la St. Gallen au carduri de 88 OVR. Cu 87 e doar Gaetano Letizia, de la Benevento. 

Pe lângă Florinel Coman, cu 86 mai sunt Benjamin Leroy, portarul lui Ajaccio, Jack Byrne de la Shamrock Rovers și Kamil Jozwiak de la Lech Poznan. Lista este încheiată de Nakagawa de la Yokohama, cu card de 85 OVR. 

VIDEO Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA 20 pe GSP.ro » Episodul 7: Florinel Coman a primit un card senzațional în FIFA 20 Ultimate Team

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează