ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Mai mulți jucători au fost răsplătiți de EA pentru forma arătată în realitate » Cele mai spectaculoase modificări

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 16:05

După ce au impresionat pe teren, o serie de fotbaliști au primit upgrade-uri importante în Ultimate Team.

Iarna vine cu multe modificări în cel mai popular simulator de fotbal din lume. În ultimele zile, foarte mulți fotbaliști au fost afectați de aceste schimbări, pentru a reprezenta cât mai bine forma arătată în realitate.

Pe lângă cardurile speciale sau cele din diverse campanii, EA a modificat și valoarea de bază a fotbaliștilor, iar în unele cazuri schimbările sunt spectaculoase. Astfel, gamerii pot beneficia de fotbaliști mult mai buni, în unele cazuri.

Cele mai spectaculoase modificări

Dorit cu insistență de Bayern și Liverpool, Timo Werner a primit un upgrade semnificativ, de la 83 la 86 OVR. Atacantul lui Leipzig va deveni și mai util în fața porții adverse. Jamie Vardy, una dintre surprizele plăcute din acest sezon de Ultimate Team, a ajuns la 85, de la 82. Lautaro Martinez l-a făcut uitat pe Mauro Icardi la Inter și a ajuns la 84 OVR (81 anterior).

Printre cele mai spectaculoase creșteri le-a cunoscut Martin Odegaard, norvegianul împrumutat de Real Madrid la Sociedad. Playmakerul a primit 4 puncte upgrade și a trecut de bariera de 80. E la 82 OVR, de la 78, iar în viitor se anunță un star veritabil.

James Maddison a impresionat și el la Leicester și a ajuns la 82, de la 79. Colegul lui, Ndidi, a primit un upgrade de 3 puncte OVR, fiind astfel la 84.

Andre Onana, de la 82 la 85, și Achraf Hakimi, de la 79 la 82, sunt alți fotbaliști care au crescut considerabil și vor deveni piese importante pentru gameri.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează