ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Moș Crăciun a venit mai repede în FIFA 20: EA Sports a eliberat primele carduri din ediția specială de Crăciun

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 10:42

FIFA20 // Până pe 31 decembrie, gamerii vor avea parte de tot felul de surprize speciale în cadrul campaniei de Crăciun a celor de la EA Sports. 

Nici n-a început bine FUTMAS, evenimentul în care EA Sports combină bucuria Crăciunului cu cea a jucătorilor de Ultimate Team, că gamerii au deja parte de o surpriză mare: toți cei 55 de jucători nominalizați la echipa anului sunt disponibili în packs și cine are norocul să pune mâna pe aceste carduri va avea un avantaj mare.

În plus, EA Sports a mai eliberat și primele Squad Challenges, în urma cărora se pot câștiga trei carduri speciale. Primul este cel al lui Axel Witsel, de 86 OVR. Mijlocașul lui Dortmund are atribute foarte echilibrate, cu 81 la pase, 83 la dribling, dar și 84 la apărare.  

Dacă la mijlocașul belgian ne așteptam la un card bun, în schimb jucătorul lui Nantes, Moses Simon, primește un card spectaculos. 95 viteză și 87 dribling îl transformă într-un card ideal pentru orice echipă de Ligue 1 și un jucător de lot foarte valoros.

Cel de-al treilea jucător care beneficiază de un card, de data aceasta de obiectiv, este mijlocașul lui Everton, Jean-Philippe Gbamin, un jucător de impact. 

Vezi și: 

FIFA20 // Surpriză mare pentru un jucător de FIFA Ultimate Team: a simțit pe propria piele duelul cu urmașul lui Cristiano Ronaldo 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează