ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20: acesta poate fi cel mai bun moment pentru a obține carduri legendare! Cât au Raul, Kluivert sau Baresi

Franco Baresei, în tricoul lui Milan, contra lui Roberto Baggio, foto: Guliver/gettyimages
Franco Baresei, în tricoul lui Milan, contra lui Roberto Baggio, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 12:14

O parte dintre legende s-au ieftinit după apariția campaniei Echipa Sezonului în FIFA 20. 

Cum toți gamerii stau cu ochii pe echipele eliberate în aceste săptămâni de cei de la EA, in căutarea cardurilor de 99 ale lui Messi, Lewandoski sau De Bruyne, există șanse să rateze câteva „oferte” foarte bune atunci când vine vorba de carduri ICON, dedicate unor legende ale fotbalului, ca Pele, Maradona sau Zidane. 

În general acestea sunt foarte scumpe și greu de obținut, dar jucătorii au șansa să obțină acum niște nume mari de care înainte nu s-ar fi putut apropia de ele. 

Card de 93 OVR pentru Raul

Raul este unul din cele mai mari nume din istoria Realului și chiar și cardul lui de bază, de 86, reprezintă o opțiune foarte bună. 

Cardul lui principal, de 93 OVR, are niște valori foarte mari și reprezintă tot ceea își poate dori cineva de la un atacant. La prima vedere, 1 milion de monede este un preț mare, dar cum în ultimele luni acest card a fost chiar mai mult, cei care au resurse pot încerca să își întărească echipa cu un atacant legendar.

Cardul lui Patrick Kluivert costă doar 500.000 de monede

O variantă aproape la fel de bună, dar și mai iefitnă este olandezul Patrick Kluivert. Un atacant nu foarte rapid, dar extrem de tehnic, un marcator foarte bun și un jucător extrem de creativ. Cardul lui Moments, de 92, costă doar 500.000 de monede, la jumătate de preț față de aprilie.

Pentru cei care caută un mijlocaș puternic, dar îna celași timp capabil să facă diferența, Pavel Nedved este variatna ideală. Fostul star al lui Juventus și al Cehiei are abilități de 5 stele pe piciorul slab, driblează foarte bine și este și un marcator bun. Poate juca pe stânga, dar și pe centru, iar cardul lui de 93 OVR a ajuns la un milion de monede. Mult, dar cum prețurile s-au redus la jumătate, sigur va tenta pe multă lume. 

Căpitanul Milanului, Franco Baresi, inclus pe listă cu un card de 94 OVR

Un alt card legendar care poate reprezenta o afacere foarte bună este cel al legendarului căpitan al Milanului, Franco Baresi. Cardul lui Moments, de 94 OVR, este unul excelent. Italianul nu este un fundaș modern, nu are joc de picior sau pase foarte bune, dar când vine vorba de apărare, poziționare sau forță, puțini fundași îl depășesc. Gamerii nu vor găsi multe dezavantaje iar la un cost de doar 450 de monede, acest card poate fi mai bun decât multe din Echipa Sezonului.

Alte știri de FIFA 20:

Două supercarduri noi în FIFA 20! N-au prins Echipa Sezonului din Bundesliga, dar trebuie să le ai în echipă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează