ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Rapid a bătut Politehnica Timișoara, în derby-ul virtual al Ligii 2

Rapid a învins Poli, scor 3-1, pe  FIFA 20 // sursă foto: sspolitehnica.ro
Rapid a învins Poli, scor 3-1, pe FIFA 20 // sursă foto: sspolitehnica.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 15:15

Rapid și Politehnica Timișoara au disputat un duel în FIFA 20, cu scopul de a strânge bani ce vor servi în lupta împotriva COVID-19. 

Totuși, se poate spune că nimeni n-a pierdut, pentru că s-a strâns o sumă frumoasă în lupta pentru combaterea coronavirusului. 

Duelul nu a fost unul egal, pentru că jucătorii care au reprezentat Poli au ales să joace cu fotbaliști din prezent, în schimb giuleștenii, mai nostalgici, au mers pe mâna echipei care a câștigat ultima Cupă pentru Rapid, chiar pe Bega, în 2007. 

5.000 RON încasați din e-bilete

Așa că, pentru timișoreni, a fost bine că au și obținut o remiză în primul meci, 1-1, după golurile lui Axente, repectiv Mazilu. În al doilea meci diferența valorică și-a spus cuvântul și Rapid a câștigat cu 3-1, cu golurile lui Zicu, Buga și Mazilu, respectiv Scutaru. 

Nu s-a supărat însă nimeni pentru că s-au strâns 5.000 de RON din bilete iar zilele următoare se va lua decizia unde vor fi donați banii.  

GALERIE FOTO. Imagini din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19:

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

FIFA 20. Un youtuber s-a supărat rău când a văzut ce „răsplată” a primit în Ultimate Team

Ronaldinho, exclus din FIFA 20?! EA Sports pregătește eliminarea brazilianului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close