ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Roberto Firmino primește un update important în FIFA 20 » Va fi ca Neymar și Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 15:43

Liverpool este echipa momentului în Europa. Este aproape să rupă blestemul de 30 de ani și să cucerească un nou titlu în Anglia, iar în Liga Campionilor cormoranii sunt favoriți să își păstreze trofeul.  

Toată lumea vorbește de golurile și spectacolul realizat de Mohamed Salah sau Sadio Mane, de siguranța pe care o aduce Virgil Van Dijk în apărare sau de faptul că Alisson este cel mai bun portar din lume. De multe ori lumea uită însă de munca deosebită pe care o efectuează Roberto Firmino în slujba echipei. Deși este un număr 9 care nu prea marchează, contribuția sa în jocul de atac, modul cum reușește să îi pună în valoare pe Salah sau Mane îl face unul din cei mai importanți oameni din echipa lui Klopp. 

Cei de la EA știu și ei asta așa că, în sfârșit, așa că i-au recunoscut abilitatea extraordinară când vine vorba de dribling mai ales și brazilianul va avea 5 stele la skilluri de mișcare, ceea ce îi va permite să facă cele mai grele trucuri din joc. Doar jucători ca Neymar, Cristiano Ronaldo ori Mbappe sunt capabili de asta. De astăzi, Roberto Firmino le se alătură și va deveni un jucător și mai bun

FIFA20 // Surpriză mare pentru un jucător de FIFA Ultimate Team: a simțit pe propria piele duelul cu urmașul lui Cristiano Ronaldo 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează