ESPORTS  »  FIFA 20  »  ESPORTS

FIFA 20 // Sergio Ramos și Mbappe sunt starurile echipei săptămânii

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 19:41

Starul francez Kylian Mbappe a primit un nou card, de 93, spre deliciul gamerilor.

Din Franța vine și portarul echipei, în această săptămână, cu Geronimo Rulli de la Montpellier, titular. Așa cum anticipam, perechea Sergio Ramos de la Real și Stefan de Vrij, de la Inter, constituie un adevărat zid în apărare. Lor li se alătură Kenny Lala de la Strasbourg.

Lazio dă și în această săptămână un fotbalist în cea mai bună echipă, de data asta pe mijlocașul Luis Alberto. Doucoure de la Watford, Filip Kostic de la Eintracht Frankfurt și Frenkie de Jong completează linia mediană. Olandezul Barcelonei a impresionat și de data aceasta.

Kylian Mbappe primește un nou card spectaculos, chiar dacă a marrcat doar un gol cu Lyon, dar evoluția lui i-a convins pe cei de la EA. Rivalul Ben Yedder, de la Monaco și Kevin Volland, Leverkusen, întregesc primul „11” al celor mai buni fotbaliști din Ultimate Team, în această săptămână.

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează