ESPORTS  »  FIFA 20  »  ULTIMATE TEAM

FIFA 20 // Știm echipa săptămânii » De Bruyne și Mohamed Salah sunt prezenți

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 12:57

Belgianul Kevin de Bruyne (28 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbalistul lui Manchester City, a impresionat și conduce echipa săptămânii în Ultimate Team.

Portarul lui Monaco, Lecomte, a fost ales de cei de la EA, iar în față are o apărare puternică. Theo Hernandes, Raul Albiol și Jan Vertonghen sunt cei trei jucători care formează defensiva.

Așa cum ne așteptam, De Bruyne primește bonusul în această săptămână, după o evoluție superbă. Lângă el apare Leandro Paredes, de la PSG, jucătorul Benficăi, Pizzi, și mijlocașul celor de la Levante, Campana.

Trio-ul ofensiv este unul spectaculos. Așa cum era de așteptat, Mohamed Salah și Phillipe Coutinho nu puteau lipsi, la fel ca De Bruyne. Cristiano 
Ronaldo nu a prins însă echipa, fiind preferat puștiul lui Dortmund, Jadon 
Sancho.

VEZI ȘI:

Surpriză mare pentru un jucător de FIFA Ultimate Team: a simțit pe propria piele duelul cu urmașul lui Cristiano Ronaldo

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează