ESPORTS  »  FIFA 20  »  ULTIMATE TEAM

FIFA 20 // Surpriză: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu sunt printre cei mai populari jucători în Ultimate Team!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 11:18

Jamie Vardy este printre cei mai căutați jucători din FIFA 20. Nu este totuși o mirare că superstarurile Messi sau Ronaldo nu sunt așa populare pentru că vin și cu un preț piperat pe care nu prea pot să și-l perimită mulți.  

Așa că, decât să spargă întregul buget pe un singur jucător, gamerii preferă soluții care mențin un echilibru financiar, dar ajută și la construirea unei echipe valoroase.  

Marcus Rashford este foarte popular, pentru că, pentru doar 100.000 de monede, poate fi achiziționat un atacant cu un potențial mare și care, la 83 OVR,  este foarte bun și în acest moment.  

Lucas Moura este și el pe listă. Jucătorii îl preferă pentru viteza și driblingul devastator. Legenda spaniolă, David Villa, vine după un Squad Challenge și are atribuții foarte bune în general. În plus, marchează la foc automat.  

Teemu Pukki are și el atribute echilibrate și, pentru un card de 84 OVR, este un atacant de bază. Gerard Pique este unul din cele mai importante nume de pe listă, iar la 90 OVR și la un preț acceptabil este cea mai întâlnită variantă în centrul apărării. Nu este Van Dijk, dar este mai ieftin și se descurcă aproape la fel de bine.  
 

Pe flancuri, coreeanul lui Tottenham, Son, și francezul Barcelonei, Ousmane Dembele, sunt cei mai folosiți fotbaliști. Dembele poate că nu impresionează în realitate, dar în Ultimate Team viteza și tehnica îl fac de neprețuit. 

Moussa Sissoko este un mijlocaș echilibrat, așa că mulți gameri îl introduc în echipa lor, alături de marea surpriză a jocului, croatul Mislav Orsic, cel care a prins des echipa săptămânii.  Iar lista o încheiem cu Jamie Vardy, care a fost beneficiarul unui card foarte bun. Jucătorii care l-au prins, se pot lăuda cu un atacant letal, care le câștigă multe meciuri.

VEZI ȘI: 

FIFA 20 // Marco van Basten, scos din joc în urma unor remarci naziste!

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10216454360016227
Albert Dinu  •  11 Decembrie 2019, 14:08
Postat de 'Aaron Johnson pe 11 Decembrie 2019, 13:22

Cine a scris articolul asta are o echipa FIFA20 de toata jena. ***, du-te tata in ***, nu-ti mai pierde timpul la jocuri.

Are o echipa de om care are si jobb si nu se poate juca decat cateva meciuri in weekend dar e greu de inteles pentru parazitii care isi consuma viata stand 10-12 ore in fata PC-ului imprastiind hate

bazinga
bazinga  •  11 Decembrie 2019, 13:55

VARDY RULES!

834427529961509
'Aaron Johnson  •  11 Decembrie 2019, 13:22

Cine a scris articolul asta are o echipa FIFA20 de toata jena. ***, du-te tata in ***, nu-ti mai pierde timpul la jocuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează