ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Surpriză mare: Lionel Messi nu a fost inclus în echipa săptămânii

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 15:55

Cele 4 goluri marcate de Lionel Messi în meciul Barcelona - Eibar 5-0 nu i-au adus un loc în echipa săptămânii. Din Spania a fost ales portarul Aitor, după o partidă fantastică făcută în poarta celor de la Levante.

Nacho Monreal (Real Sociedad), Nicolas Pallois (Nantes) și Zagadou (Dortmund) formează baza apărării. Aleksandr Kolarov apare și el în flancul stâng, după ce a marcat un gol în victoria celor de Roma cu Lecce.

Din La Liga vin și cei doi mijlocași centrali. Koke de la Atletico Madrid și adversarul CFR-ului dn Europa League, Fernando, jucătorul celor de la Sevilla. În fața lor, și-a făcut apariția noul star de la Manchester United, Bruno Fernandes

Atacul este unul stelar: „ucigașul” de la Bayern, Lewandowski, și căpitanul lui Arsenal, Aubameyang, completează un „11” foarte puternic. Polonezul primește un card de 93 OVR.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
codez88
codez88  •  27 Februarie 2020, 18:22

Surpriza mare e doar pentru cine nu joaca acest joc. Messi a primit deja un card special in aceeasi saptamana iar conform regulilor jocului, nu mai poate fi inclus in echipa saptamanii din acest motiv, chiar daca a facut un meci extraordinar impotriva celor de la Eibar. Autorul articolului probabil nu a jucat vreodata Ultimate Team si nici nu a facut un minim efort de a se informa inainte de a scrie despre asta. Amatorism marca gesepe.

954215071297337
Rosca Stelus  •  27 Februarie 2020, 17:59

Am vorbit cu Messi. E distrus. Nici nu a putut manca de suparare, ca nu l-au bagat astia in echipa saptamanii la FIFA 20 !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează