ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Surpriză neplăcută pentru fanii lui Arsenal: noua lor vedetă a suferit o cădere drastică în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 16:29

FIFA 20 // Deși a impresionat în acest sezon, Gabriel Martinelli, puștiul de 18 ani al lui Arsenal, a fost „retrogradat” de cei de la EA Sports. 

Arsenal are un sezon foarte slab, dar unul din puținele motive de bucurie ale „tunarilor” a constituit ascensiunea noului „puști minune” brazilian, Gabriel Martinelli.  

Atacantul a marcat goluri importante și a devenit un jucător important, în ciuda vârstei fragede. Chiar în ultimul derby, cu Chelsea, încheiat 2-2, Martinelli a reușit un gol după o cursă impresionantă.  

Deșii fanii lui Arsenal se așteptau să îl vadă în echipa săptămânii în FIFA 20, mare le-a fost surpriza să constate că, după ultimul update al bazei de date, cei de la EA Sports i-au „scăzut” potențialul lui Martinelli de la 87 la 86.  

Astfel, în acest moment, brazilianul putea să devină un fotbalist de nivelul unui Firmino, Cavani sau Bernardo Silva, acum nu poate atinge decât valoarea unor fotbaliști ca Insigne sau Icardi.  

Chiar și așa, Martinelli rămâne un talent foarte important, dar alegerea celor de la EA Sports e puțin surprinzătoare. Pe lângă Martinelli, o cădere a suferit și cel mai important transfer al lui Arsenal, Nicolas Pepe, dar evoluțiile acestuia au fost departe de așteptări. 

  • foto: Guliver/Getty Images

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează