ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Streamurile de FIFA 20 țin în viață campionatul american » MLS alege noi vedete care să îi reprezinte

Cormac Dooley a devenit fața clubului din Nashville
Cormac Dooley a devenit fața clubului din Nashville

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 13:44

FIFA 20. Americanii au o poftă tot mai mare de fotbal. Fanii din SUA sunt tot mai mari consumatori de fotbal și pauza cauzată de epidemia de coronavirus i-a lovit greu.

În lipsa meciurilor favoriților, suporterii au dat „năvală” pe internet, acolo unde au ținut să susțină pe gamerii FIFA 20 care le reprezintă cluburile. 

Meciurile de FIFA 20 au avut mii de urmaritori live

În weekend, Cormac „Doolsta” Dooley, jucător care reprezintă gruparea din Nashville, a avut zeci de mii de urmăritori, care l-au susținut în cele două partide pe care le-a susținut. Ambele au fost victorioase, iar acum gamerul a devenit fața oficială a clubului din Nashville.

Nu este singurul, se pare că oficialii mai multor cluburi din MLS vor să se implice tot mai mult în acest fenomen, mai ales acum că fotbalul din SUA trăiește doar prin transmisiile de FIFA 20.

Citește și alte știri despre FIFA 20:

FIFA 20. Aceste carduri nu vor mai primi bonusuri până la finalul sezonului

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United ... în FIFA 20

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close