ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA 20 // Un gamer a aflat ce poți cumpăra cu peste 7.000 euro în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 19:30

Acesta este motivul pentru care mulți gameri se plâng că nu au nicio șansă în fața celor care cheltuie sume imense de bani în joc.

Un youtuber de succes a demonstrat că dacă ai mulți bani de cheltuit în Ultimate Team, poți să îți construiești o echipă imbatabilă. Gamerii normali nu au nicio șansă, practic, să obțină aceste carduri.

ChrisMD a cheltuit o sumă foarte mare, în jur de 7.000 de euro pentru a-și achiziționa pack-uri care conțineau carduri din promoția dedicată echipei anului și rezultatele au fost spectaculoase. Un card al lui Alisson de 97 OVR, un legendar Kaka de 89, unul din cardurile cele mai rare din joc, dar mai ales cardul lui Mbappe de 98, pe care mulți îl consideră cel mai tare din tot jocul, au fost printre achizițiile lui Chris. Numai cardul francezului costă 5 milioane de monede.

Parcă pentru a le face în ciudă restului gamerilor, streamer-ul s-a plâns că Andy Robertson și Frenkie de Jong, două carduri foarte bune, au fost cele mai slabe pe care le-a primit și nu a fost mulțumit de ele, deși majoritatea jucătorilor ar face orice să pună mâna pe ele.

Mai jos puteți vedea reacțiile lui Chris în momentul în care descoperea ce anume ascunde fiecare pack.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează