ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

FIFA 20. Urmează să fie anunțată Echipa Sezonului din Ligue 1 » PSG va domina primul „11”

PSG va domina Echipa Sezonului din Ligue 1 // Sursă foto: Getty
PSG va domina Echipa Sezonului din Ligue 1 // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 11:26

FIFA 20. Campionatul din Ligue 1 este ultima mare competiție unde EA Sports mai are de anunțat Echipa Sezonului și mulți gameri așteaptă să vadă ce supercarduri vor primi starurile din Hexagon. 

Așa cum este de așteptat, PSG va domina, aproape sigur, formația, cu carduri foarte bune. Ca portar va fi ales, cel mai probabil, Keylor Navas, goalkeperul venit de la Real Madrid și care va avea o contribuție importantă dacă PSG va merge departe inclusiv în Liga Campionilor. 

Și în apărare va fi greu de găsit jucători peste Marquinhos, brazilianul care a devenit unul din liderii lui Paris Saint-Germain.

Verratti și Payet, conducătorii de la mijlocul terenului

La mijloc, Verratti a avut un sezon ca în vremurile bune. Și noua vedetă a celor de la Lyon, Aouar, jucătorul urmărit de Pep Guardiola, are șanse mari să prindă echipa ideală. Angel Di Maria a jucat și el foarte bine, iar Marseille nu prindea loc de Liga Campionilor fără contribuția decisivă a lui Dimitri Payet, coordonatorul de joc al celor de la Olympique. 

Carduri de 99 OVR pentru Neymar și Mbappe?

Rămâne de văzut dacă Neymar și Mbappe vor prinde carduri de 99 OVR, mai ales că brazilianul a arătat o poftă și o ambiție de joc la cel mai înalt nivel. Icardi a impresionat și el în primul sezon la PSG, dar în atac nu poate lipsi golgeterul celor de la Monaco, Ben Yedder, după un campionat excelent. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează