ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Va domina Liverpool și echipa săptămânii la fel de clar ca Premier League? Cum poate arăta echipa

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 21:02

Liverpool zboară spre primul titlu în Anglia după 30 de ani și evoluțiile jucătorilor aduc bunătăți și în FIFA Ultimate Team.

Cel puțin 2 jucători de la Liverpool au șanse mari să prindă echipa în această săptămână. Portarul Alisson a avut o evoluție sigură în derbi-ul cu Manchester United și și-a trecut în cont și o pasă decisivă. Centrarea lui către Salah a fost una de manual și brazilianul nu poate rata prezența în echipa săptămânii în Ultimate Team.

În apărare, „stânca” Van Dijk a fost din nou perfect și, în plus, a marcat și primul gol al meciului. Olandezul rămâne cel mai bun fundaș din lume și acest lucru este valabil și în FIFA. 

În apărare i s-ar putea alătura Theo Hernandez. Tânărul fundaș francez este unul din puținele motive de bucurie pentru fanii Milanului în acest sezon. Lumea îl compară deja cu legenda Maldini, mai ales că și marchează des.  

La mijloc, Casemiro nu are cum să lipsească. Brazilianul a fost eroul Realului într-un meci doarte greu, cu Sevilla. În lipsa lui Hazard, Bale sau Benzema, mijlocașul a fost cel responsabil cu golurile. Dubla sa îi menține pe madrileni în lupta pentru titlu.

Când vine vorba de atacanți sunt foarte multe variante. Messi a făcut un meci bun și a marcat un gol spectaculos. Ante Rebic a marcat o dublă și a adus victoria Milanului. Dar sunt doi jucători care s-au remarcat și gamerii pot pregăti banii pentru ei. Ciro Immobile nu prea face nimic greșit în acest moment și, prin golurile sale, menține aproape de unul singur Lazio nu doar pe loc de Liga Campionilor, dar chiar cu o șansă la titlu.  

ar un pariu sigur este noul vârf al celor de la Dortmund, norvegianul Haaland. Cei de la Manchester United au de ce să plângă după ce au ratat transferul tânărului atacant. La primul meci în Germania, deși a fost rezervă, Haaland a marcat un hattrick și a adus o victorie importantă Borusiei. Iar Haaland a demonstrat că poate deveni unul din marii atacanți ai viitorului. 

Citește și:

Real Madrid are un echipament cu totul special în FIFA20: cum poți intra în posesia lui

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează