ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Veste bună pentru fani! EA se pregătește să „repare” unele probleme la Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 23:24

EA Sports le promite gamerilor că va îmbunătăți cel mai important aspect al jocului, cel legat de componenta online. 

Pentru că Ultimate Team este cel mai popular mod de joc de FIFA și pentru că au existat mereu probleme atunci când vine vorba de conectivitate sau de viteza internetului, cei de la EA sunt mereu pregătiți să îmbunătățească experiența de joc. Cum procesul este unul transparent, gamerii pot vedea și ei ce aspecte ale jocului vor suferi modificări. 

Conform ultimelor informații de la EA, primul aspect care va fi îmbunătăți va fi viteza de răspuns la comenzile tale, astfel încât gamerii să nu sufere din cauza lag-ului mare. Un alt aspect este și cel legat de faptul că uneori tu comanzi un lucru jucătorului, dar acest lucru nu este reflectat în joc, sau nu este la timp, de aici rezultând greșeli mari, care pot pierde o partidă. Și acest aspect va fi lucrat. Viteza jocului va fi și ea adaptată în așa fel încât gamer-ul să simtă că joacă un meci de fotbal adevărat. 

O altă problemă la meciurile online se întâlnește în momentele când jocul îngheață, iar acest blocaj nu se datorează mereu conexiunii la internet. Și aici se caută soluții satisfăcătoare. 

Și sistemul de matchmaking va fi lucrat, tocmai pentru a asigura calitatea meciurilor, mai ales din punct de vedere tehnic, pentru ca un jucător să nu fie afectat de conexiunea mai slabă a celuilalt. Acestea sunt doar o parte din chestiunile pentru care EA va începe să testeze tot felul de soluții în vederea asigurării unei calități cât mai mare. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
grandetorito
grandetorito  •  26 Decembrie 2019, 14:03

Aveți si o sursa care sa confirme cele scrise în articol? sau e doar părerea personala a autorului? FIFA fără scripturile care afectează in mod direct jocul nu mai face bani. Gamerii reclama de ani de zile treaba asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează