ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Vești bune: ultimul patch de la EA repară multe probleme

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 20:58

Multe din problemele semnalate de gameri la FIFA 20 au fost luate în considerare. 

A trecut ceva timp de când FIFA primise un update, dar acesta eliberat de cei de la EA este unul care vine cu o mulțime de îmbunătățiri în toate zonele.

Când vine vorba de gameplay, driblingul a fost modificat și acum a devenit mult mai eficient, la fel și când vine vorba de șuturile la poartă, mai ales Timed Shots, care erau afectate de erori. 

În Ultimate Team au fost rezolvate unele probleme care cauzau erori de animație, diverse bug-uri, de exemplu cel în care unele Manager Items apăreau ca având 0% șanse de negociere. Totodată au fost îmbunătățite și unele elemente de grafică. S-a rezolvat și problema care apărea atunci când un gamer căuta să joace alături de un prieten și ecranul se bloca când căuta în listă. 

Și modurile Carieră și Volta au suferit unele modificări și schimbări. În linkul de mai jos puteți găsi lista completă a modificărilor  aduse de EA jocului. 

CITEȘTE ȘI:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează