ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Anthony Joshua vine cu o echipă care face KO orice oponent: Messi și Ronaldo în atac

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 22:06

Lionel Messi (32 de ani) și Cristiano Ronaldo (34 de ani) conduc atacul celei mai letale echipe din Ultimate Team, cea a „greului” Anthony Joshua.

Înainte de a pleca în Arabia Saudită, unde și-a recâștigat toate centurile de la Andy Ruiz, campionul supergreilor la box tot a avut timp să construiască o echipă „fatală” în FIFA. Gamerii pot să obțină și ei acești jucători, plus un echipament special, în cadrul squad based challenges din joc. Nu mai au mult însă. 

Echipa lui Joshua chiar e una de campion mondial. În poartă apare David De Gea. «Messi al apărătorilor», olandezul Van Dijk face pereche cu căpitanul galacticilor de la Real, Sergio Ramos. Van Arnholt și Trent Alexander-Arnold acoperă flancurile. Și la mijloc avem doar vedete. Kante, De Bruyne și Paul Pogba sunt combinația perfectă de forță, tehnică, viteză și fantezie. Iar atacul este stelar. Leo Messi, Cristiano Ronaldo și Raheem Sterling „rup” tot.

Dacă la box Joshua mai are mulți rivali de dovedit, la Ultimate Team nu prea are cine să îi stea în cale. Campionul de box este un apropiat al celor de la EA. Înainte de a se lansa jocul, Joshua a inaugurat un teren de Volta, la Londra.

Vezi și:

FIFA20 // Umilință cruntă pentru un gamer: a pierdut la FIFA și un oraș întreg a râs de el :D

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează