ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 2020

FIFA 2020 // Mircea Pavel, antrenorul ultimei echipe naționale de FIFA, fără secrete despre FIFA 2020: „Sunt rapidist, dar vreau să resuscitez FCSB”

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2019 19:21

Nonconformistul Mircea Pavel (35 de ani), antrenorul ultimei echipe naționale de FIFA care a câștigat un Campionat European, a vorbit despre ediția 2020 a simulatorului și situația actuală a lui FCSB și Dinamo.

  • FIFA 20 va fi lansat oficial pe 27 septembrie. 

Liga 1 a fost oficial introdusă de către EA Sports, iar reacțiile au fost pe măsură. Oficiali, foști fotbaliști sau chiar jucători în activitate din fotbalul românesc au fost prezenți marți la evenimentul care a anunțat marea noutate din următorul FIFA.

Mircea Pavel este un fost jucător profesionist de FIFA și antrenorul ultimei echipe naționale de FIFA care a reușit să câștige titlul european, compusă din Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu și Marian „NiGhT” Avram. 

Da, România este ultima campioană europeană la FIFA pentru că după acel turneu, din anul 2013, nu s-a mai organizat nicio competiție europeană a echipelor naționale până anul trecut. 

În prezent, Pavel e creator de conținut pe YouTube. Recent, a fost și antrenor-jucător al echipei de FIFA NoFuchsGiven, echipă patronată de Christian Fuchs, fundașul lui Leicester.

Mircea Pavel a explicat pentru GSP.ro ce se ascunde în spatele poreclei inedite cu care e cunoscut în lumea virtuală FIFA. I se spune „Jepcar”. „Este o poreclă ironică din copilărie, ne puneam nume de smardoi prin cartier. Era doar o joacă, dar așa mi-a rămas.”

- Mircea, cu ce echipă vei juca FIFA 20? 
-Eu sunt rapidist, însă vreau să o resuscitez pe FCSB, fiindcă văd că trece printr-o perioadă foarte proastă, iar eu fiind român vreau să văd echipele românești de tradiție cum rezistă în Liga 1. Știu că în cazul în care FCSB sau Dinamo pică în Liga 2 vor fi probleme mari la nivel de Liga 1 pentru că televiziunile nu se vor mai arunca să cumpere drepturile TV și asta e o problemă foarte mare. Vreau să văd FCSB și Dinamo în Liga 1 și în cupele europene cât se poate de sus.

- Te așteptai să o vezi pe FCSB pe ultimul loc vreodată? 
-Am 35 de ani și din 86', de când am văzut primele meciuri de fotbal și Steaua a câștigat Cupa Campionilor, eu nu am văzut-o niciodată pe ultimul loc. Fie că e FCSB, fie că e Steaua, nu vreau să supăr pe nimeni, să o văd într-o situație atât de proastă... Eu, ca rapidist, nu pot să râd de ce rivalii de acolo, ci doar să le spun <<Capul sus, mergeți înainte!>>. 
 

- Până acum ai fost cam ghinionist pe Ultimate Team (n.r. un mod de joc din FIFA), ai fost prin mai multe locuri, dar fără noroc, crezi că se va schimba asta în FIFA20? 
-Bineînțeles că va urma o serie de „pack opening”. Eu cred că anul acesta norocul îmi va surâde pentru că mă voi concentra mult mai mult pe producția de video și cred că voi avea zero noroc. Nu v-ați obișnuit deja cu Jepcar?

- Ne dai un incidiu, unde o să mergi anul acesta? Până acum ne-ai surprins. (n.r. Mircea Pavel s-a filmat, pe contul lui de youtube, deschizând pachete virtuale în care sunt integrați jucători din FIFA în locații precum mormântul luI Ceaușescu, Catedrala Mântuirii Neamului sau penintenciarul Jilava)
- Nu pot să dau din casă, nu pot să spun că mă duc să deschid pe Muntele Athos. 

La sfârșitul anului 2018, FRF a înființat o nouă echipă națională de FIFA compusă din Dan Buzărnescu (căpitan), Tudor Buțan, Marius Bucur și Robert Dumitru.

Vezi și: 

FIFA 2020 // Lovitură de imagine pentru Liga 1! Florinel Coman și Dan Nistor, lângă Messi și Ronaldo » Imagini de la lansare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
137579214210330
Andreea Sorina  •  09 Octombrie 2019, 03:14

Să vă spun un singur Lucru ,acest baiat Mircea ,zis Jepcar este un băiat muncitor , de mic joaca FIFA de când a apărut ,este un om de treabă ,un om frumos . Sa-i de-a Dumnezeu Sănătate și să facă lucruri frumoase pt. Jucători și Gamerii din Romania cei mai buni . Semnat ,Vasi Tudor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează